Loading
shape_2 1 1
Servicii Oferite

Colantare Auto

Colantarea este ideală pentru schimbarea culorii într-un timp scurt, cu demontări minime (bara față / spate / stopuri), toate acestea pentru a aplica folia cât mai bine peste margini. Aplicarea unui autocolant pe mașină poate fi un mijloc de protejare a investiției făcute, dar poate fi și o modalitate excelentă de a îmbunătăți aspectul vizual al autovehiculului.

Atelierul nostru expert în colantare auto îți pune la dispoziție brand-urile de top de pe piață, cu sute de modele de folii care îți vor transforma mașina în ceva cu adevărat special. Descoperă cele mai interesante culori și nuanțe pentru mașina ta, pe care o poți colanta în folii lucioase, mate, perlate, metalice sau chiar în folii cu aspect de perie metalică.

Utilizăm folii premium de cea mai bună calitate atunci când îți colantăm mașina, cu o grijă deosebită, păstrând suprafata caroseriei în forma sa originală. Astfel, poți oricând să revii la vopseaua inițială sau să schimbi autocolantul oricând dorești să faci o nouă schimbare la mașina ta. Colantul auto este făcut în așa fel încât să fie ușor de îndepărtat, fără să afecteze vopseaua. Acesta va izola vopseaua de mediul exterior, protejând caroseria de rugina, razele UV, insecte, poluanti și zgârieturi fine.

O lucrare de colantare auto premium durează aproximativ 3-4 zile (poate varia în funcție de mărimea și complexitatea elementelor).

Avantaje:

  • Preț scăzut în comparație cu vopsirea caroseriei
  • Protejezi vopseaua originală a mașinii
  • Poți schimba oricând culoarea mașinii tale
×